Над 17 000 са вече заявените членски карти за по-малко от три месеца след старта на кампанията "Аз съм "Левски". С рекордното постижение за България и Балканите има защо да се похвалят феновете на най-титулувания отбор в България. Кампанията започна на 30 септември и постигна впечатляващи резултати в раите на няколко месеца.

Тази кампания ще бъде подкрепена и от общинския съветник от град Мездра – Мирослав Аспарухов.

В тази велика кампания е интересно да се се споменат няколко любопитни факта:

1. ПФК Левски вече е на второ място по официално регистрирани членски карти на балканския полуостров (въпреки, че тази статистика не е напълно100% достоверна, заради многото фенове на някои отбори ползващи своите кредитни карти на точно определена банка за вход на стадиона в други държави).

2. Община Мездра, въпреки постоянно намаляващото си население – вече има регистрирани над 100 клубни карти, което е много голям процент на човек от населението.

3. Феновете на Левски от гр. Мездра, са отправили официална покана към легендата на клуба г-н Наско Сираков, и клубния фен магазин да посетят железничарският град, и да се чувстват като домакини – като у дома си.

4. С кампанията за членки карти, се подпомага директно клуба, за разлика от други кампании (като Хелп Карма, Тръст Синя България, Ултрас.... Фонд Сектор Б, Фонд София Запад и други), където вкараните от дадения фен пари в запечатаната урна или вкарани в някоя си банкова сметка е много вероятно да стигнат до клуба, но не много сигурно. Тоест – най-добрия начин за даряване на пари е като дадения фен изкара карта на някой негов роднина или приятел, да купи виртуални или реални билети, а не да дава пари кеш на съмнителни хора и кампании.

С похлупката на членска карта се подпомага също така синия отбор, в нелеките му години, и финансови затруднения. Покупка на карта може да направят и обществени личности, които не са симпатизанти на клуба, но радеят за това Левски да го има. По неофициална, но потвърдена информация, каузата ще бъде подкрепена, лично и от кмета на Община Мездра – г-н Иван Аспарухов.

Сините фенове от община Мездра, изказват пълна благодарност на всички закупили или подарили членски карти, независимо, дали реално са фенове, или просто общественици, решили да подкрепят великата идея!

Членска карта може да се заяви и онлайн, на следния Интернет адрес:

https://membership.levski.bg/