На 21.10.2020г в гр. Червен Бряг ще се проведе футболната среща от мачовете за купата на България, между отборите на Партизан и ПФК Левски. Предварителната заявка от феновете на Левски е за 200 билета (предварителна продажба), но на място има възможност за още до 50 бр. от ценните хартийки. Малката бройка на заявените билети не бива да отказва феновете на отбора на народа, защото стадионът е с вместимост 1500 човека, и е възможно да се допълни периферията със самоорганизирани фенове. Пред сектора на гостите, ще бъде разположен мобилен бус - магазин на сините, от който фенове ще могат да закупят фенски артикули и членски карти. Цената на билетите ще бъде между 10 и 20 лв.

Фенове от северозапада ще пътуват към Червен Бряг в деня на мача с бърз влак, тръгващ от Мездра в 11:39ч. Това е БВ №2611, който тръгва от Централна гара София в 10:10ч, но прави връзка и с влак от Видин (тръгващ в 6:00ч) и от Враца (тръгващ в 9:19ч). Понеже мачът ще е с ранен час, има много удобни влакове за връщане във всички посоки. Очаква се голямо присъствие на фенове от фракциите: Вандалс Плевен, ОСВ – Велико Търново, Синя Враца, Ултра Варна, Клуб Мездра 14 (организацията от Мездра), София Запад, Ултрас Левски и др. Сини фенове призовават да се пътува организирано и самоорганизирано с влак, използвайки най-евтиния, сигурен, транспорт – чрез държавната железница.

В 12:15ч, е предвидено влака да пристигне на гара Червен бряг. От там феновете ще се насочат към площада пред сградата на Община Червен Бряг, където фенът на Левски – Галин Генов Симеонов организира сборен пункт (в 13:30ч) и шествие, за което е подадено уведомление към общината по надлежния ред.

Началото на шествието ще бъде точно в 14:00ч от площада пред общината в посока ЖП гарата по ул. Търговска (пешеходна зона). След това гласовитите фенове ще потеглят пеша по бул. "Христо Ботев", "Софрони Врачански", главен път 306, в посока стадиона.