Сръбската фолк звезда и нейният Бум Бенд готвят голямо сръбско парти в Клуб "Роя" в гр. Мездра на 16 октомври 2020г (петък). Денят петък не е избран случайно.

Петък е денят от седмицата, който в железничарския град се провежда „карнавалът на града” (казано шеговито) – денят, който повечето жители и гости на града чакат цяла седмица, за да се отдадат на забавления, срещи с компании и приятели.

Шестнадесети октомври обещава да е със запомняща се вечер, защото на сцената на Клуб "Роял" - Мездра, ще се качи един от най-добрите гласове на модерната сръбската музика - Jelena Jovanovic.

По известните песни на Jelena са: Мој грех (MOJ GREH), „Огледало”, „Heroj”, „Ne valjam”, „Radio”, но изпълнява по много оригинален начин и други сръбски хитове като: „Cik pogodi”, „Bekrija”, „Hajde da se volimo”, „Mile voli disko”, и др.

В една от най-хубавите си песни -„Мој грех”, се пее следното:

Това са късните часове за мен; вече сто и един дни.; и трябваше, вече; да дойде забравата;
И във всяка моя мисъл; все още има твоя образ; има и твоя глас.
И аз съм искала да мълчиш; сякаш никога не си бил всичко за мен.
От някаква любов излизаш; но не от тази най-голямата
И ти си моят грях завинаги: моето крило, моето тегло; моята ръка за спасение!
Ти си моят грях завинаги; ако нямам теб; значи нямам никого, заради нас!

Феновете на сръбската музика от Северозапада са зажаднели за подобно участие на живо, след като от няколко години им е отнето правото на веселие на някои култови места (Пример: забраната да се пускат поп-фолк и сръбски парчета и участия на панаира на Враца, за сметка на антични рок динозаври), а и неофициално и официално, управата на врачанския регион потиска подобни участия и не кани сръбски изпълнители, (както например канят от Община Козлодуй, Община Видин и др).

Жителите и гостите на града ще могат да се насладят на най-хубавите хитове от старо и ново време в една страхотна обстановка! За охраната и спокойствието на гостите на клуба ще се погрижат от професионална охранителна фирма.

Все още могат да се запазват места за седящи и правостоящи гости на дискотеката на тел: 0883478747!