Две от големите сръбски звезди се събират, за да изнесат грандиозен концерт в град Враца на 9 септември. Весна Змиянац и Кеба ще направят няколко часов концерт за любителите на сръбската музика. Събитието ще се проведе в град Враца в парка пред стадион „Христо Ботев” на 9 септември, събота от 19.00 часа. Подгряващи са оркестър „Виво Монтана”. В концерта ще участва и сръбски оркестър, който допълнително ще нагорещи феновете.

Весна Змиянац е една от най-популярните сръбски певици в България. Нейната колежка Цеца Величкович, я нарича „Кралицата на фолк” и това остава нейна запазена марка. Има голям брой хитове, които се знаят от няколко поколения почитатели. Сред тях са „100 jivota”, “Kazni me”, “Kad zamirisu jorgovani”, “Ne kunite crne oci” и много други.

Драган Коич – Кеба е обичан сръбски изпълнител. От години е популярен в България и публиката в страната ни го прославя като един от легендите на тази музика. Неговите големи хитове са „Bre gidi dzanum”, “Imao sam”, “Kukavica”, “Ti hodas sa njom” и други.

Двамата изпълнители обещават един запомнят се концерт за всички български фенове, които ще присъстват на събитието. Няколко часово ще бъде шоуто, съобщават организаторите. Ще има и много изненади, които се пазят в тайна.

Весна Змиянац и Кеба с грандиозен концерт във Враца на 9 септември, събота от 19.00 часа в парка пред стадион „Христо Ботев”. Билетите за събитието вече са в продажби.

Официалното фейсбук събитие е на адрес: https://web.facebook.com/events/160100181204732/