За пореден път Авангардът на американската експанзия - сектите, пускат пипала в Северозапада. "Свидетели на Йехова", които са една от най-опасните секти, непризнаващи Държавата, държавните закони и действащи чрез принуда, раздаваха брошури близо до пазара в Мездра. Всиямо това в нарушение на чл. 23, т. 3 от Наредба 1 на Община Мездра за опазване на обществения ред, съгласно който религиозната пропаганда на обществени места е забранена, като нарушителите се наказват с глоба от 200 до 1500 лв.

Случката се разиграва в 10:15 часа в пазарния ден на Мездра - четвъртък. Симпатизанти на патриотична организация подават сигнал на тел. 112, както и на дежурния в Община Мездра на тел: 0885 695 504. Полицията пристигна моментално. В обясненията за действията си млада американска гражданка обяснява на развален български език, че представители на организацията им ще дойдат в Мездра през следващия един месец, за да проверят дали могат да направят клон тук и че идват от Враца, където вече имали седалище, регистрирано (прикрито!) като "учебен център".

Преди около известно време същата секта беше санкционирана на пазара в Мездра, след подаден сигнал от председателя на ВМРО Тихомир Илчев. След това на делото в съда се явиха повече от 30 свидетели и адвокати в защита на "Свидетели на Йехова" и... актът се проточи във времето.

Тук идват резонните въпроси: Кому е нужно всичко това? Чии интереси защитава тази борба против Православието? Защо някой от чужбина вкарва толкова много пари в тези секти?

Имайки предвид, че през 2015 г. Европейският парламент призна, че Русия води "хибридна религиозна война” чрез Православието, и имайки предвид милиардите долари, идващи зад Океана за борба с тази "хибридна война”, можем да заключим, че тези сектантски проповедници не са нищо повече от едни "Воини на Сатаната". Онзи "Сатана", който превръща цяла Европа в "криворазбрана", псевдолиберална територия.

Нещо повече: проповядването на непризнаването на Държавата и склоняването към самоубийства са голяма заплаха, особено ако не ти оставят избор - или ти, или семейството ти! Сега православната ни вяра се нуждае от всеки един от нас. Всеки един православен трябва да се противопостави на тази военизирана сектантска пропаганда - както намери за добре, за да предпазим семействата си.

Мездрене, трябва да опазим семействата и вярата си от това Зло!