Добре дошли в Мездра, мястото където измъчванията и убийства на животни са хоби за разни комплексари и психопати. Тази мания все повече завладява град Мездра, а и бездействието на отговорните лица и липсата на наказания, превръщат града в касапница.

Поредното мъчение и опит за убийство на беззащитно кученце се е случил на 20.7.2017 в „района на блоковете”. Само жертвената намеса на ЗОО активист на „Animal Help Мездра” е предотвратила касапницата, която малолетния престъпник е щял да извърши – да го прегази с колелото си.

Повод активистът за защита на животните да е бил в района, е това, че е получил обаждане от разтревожени граждани, че деца измъчват малко кученце, като кученцето е бито и от деца и от възрастни.
Около 20 мин, се е чувало скимтене на измъчваното кученце, но поради ехото между блоковете не е можело да се установи къде се извършват мъченията. Когато е доближил, активистът за защита на животните видял кученцето изнемощяло и със затворени очи, а детето си е нагласяло колелото да мине през самото кученце и да му прекърши вратлето със своето колело.

Всичко това се е случва пред възрастни, които са гледали, мъченията, но никой не се е намесил. Децата, които са му давали вода и храна, защото и такива е имало, са гледали с уплаха как малолетния престъпник всеки момент ще извърши убийството. След случката потребителите от Мездра във Фейсбук са потресени.

Потребител на социалната мрежа споделя: "Утре това дете ще порасне, и тази негова жажда за мъчения може да се върне върху самите тези, които така са го възпитали".

В момента кученцето е добре и е прибрано временно в двор на къща.

Източник: Фейсбук