В годините много пъти нашите опоненти се е опитвал да ни пришива към някого, било БСП, било ГЕРБ. Ние доказахме, че не се ръководим от нечии чужди намерения или партийни централи, а от собствените си убеждения и интереса на гражданите на Община Враца. Разпространяваните слухове, че се явявам на изборите проформа, са абсолютно манипулативни и са плод на политически PR на моите опоненти. Абсолютно безумие е и някой да ни слага в един отбор с ДПС. ВМРО е единствената формация, която през последните двайсет години неотклонно се е борила срещу нарастващото влияние на етническата партия в Северозападна България. За разлика от всички други партии (без изключениe), никога не сме влизали в колаборация с ДПС.

Още по-нелепо е твърдението, че отваряме предизборно темата за циганските гета, а видите ли, всъщност, сме очаквали мощна подкрепа оттам. Не, по този проблем говорим и действаме непрекъснато. И като доказателство потвърждавам още веднъж, че ще разрушим незаконните постройки и ще премахнем гетата, когато спечелим изборите. Затова и имаме подкрепата на хората, които са потърпевши от мръсотията, среднощната музика и непрекъснатите скандали там. А за циганските гласове можете да се информирате сами. Проверете как са гласували в махалите в последните няколко избора, а може да ги сравните и с предстоящите резултатите на 27 октомври.

Кандидатирам се със самочувствие и увереност, че мога да бъда по-добрия кмет на Враца. Заявявам, че ще се отнасям с грижа и уважение към всеки врачанин, декларира за заключение Красимир Богданов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена форма на отразяване на предизборната кампания