Кметът предложи таблата със снимките му да се поставят в топлите, слънчеви дни и навън, пред читалището, за да могат всички хора да видят творчеството му. Тони не случайно е обичан от всички хора в нашия град. С неговия фотоапарат той успя да развенчае дългогодишния мит, че ние, врачани, сме песимисти и вечно намръщени-каза кметът посочвайки снимките и приветливата публика. Сетне градоначалникът съвсем приятелски стисна ръката на Тони и му пожела да продължава да дарява доброто на хората със снимките си.

Секретарят на читалището Димитър Тошев прочете емоционално обръщение, написано от Тони, в което той откровено споделя обичта си към родната Враца "под големио камик'. Написал беше благодарността си към кмета за новия облик на пешеходната зона, която е неговият "дълъг офис", по който с количката си - Тонимобил и с фотоапарат има възможност да е сред своите приятели и да снима.

Чрез написаното Тони отправи и пожеланието си към своите съграждани, въпреки трудното ежедневие да си даряват усмивки, да ги подаряват и ги на него, защото той така е богат. Би искал да запечата всяка усмивка пред обектива си, както досега, без да иска разрешение. Това, според него, е най-добрата сделка, сделката Добро за Добро.

Своята изложба Тони определи като скромен дар и съвсем малка частичка към благодарността на врачани, затова, че читалището им 150 години е средище на просвещение и култура. Въпреки своите 70 години, той обеща да продължава да снима града и хората, да продължава да събира топлината на приятелството и да запечатва миговете на светлина от усмивките, които осмислят дните му и наистина го правят богат човек.