В сградата на „Дома на железничаря“ членове и симпатизанти на партията се събраха, за да чуят посланията и да пожелаят успех на хората, които идват със заявката за по-добро бъдеще.

„Впускам се в тази кампания с ясно съзнание за обществената отговорност, която поемам и с дългосрочна визия за развитие на Община Мездра. Аз и моят екип смятаме, че Мездра има нужда от управляващи, виждащи по-далеч от 4-годишния си мандат. Време е за промяна, за да върнем младите хора в града, да подобрим условията за живот и инфраструктурата на града и на селата. Повече социални придобивки и внимание към възрастните хора и хората в неравностойно положение. По-добро здравеопазване и подсигуряване на апаратура за МБАЛ-Мездра, подкрепа и съдействие за образованието, стипендии за деца и подсигуряване на добра база за развитие на младите хора. Изграждане на нови спортни съоръжения и модернизиране и поддръжка на съществуващите спортни бази, игрища и площадки. Подкрепа за всички спортни клубове“, каза в своето обръщение кандидатът за кмет – Камелия Каменова.

Лидерът на партията генерал Стефан Янев заяви, че партия „Български възход“ е създадена, за да бъде близо до хората, за да чуе техния глас, идеите и предложенията им и призова за доверие към екипа на Камелия Каменова.

„Аз съм сигурен, че екипът на г-жа Каменова включва хора, които са типичните членове и симпатизанти на партията. Това са хора, направили кариера, постигнали своите житейски и трудови успехи. Но има едно нещо, което ни обединява. Това е готовността ни да даваме, да работим за хората, за нашите съграждани. Затова призовавам всички да направите съзнателен избор, подкрепете екипа на г-жа Каменова“.

Своята подкрепа за кандидат-кмета и неговият екип изрази и бившият футболист и треньор Бойко Величков. Той подчерта, че спортът възпитава и трябва интересът на децата към него да бъде запален от ранна възраст. Величков каза още, че детският спорт трябва да е приоритет, да се развиват школите, защото децата са бъдещето“.

Камелия Каменова е семейна, с две деца, живее в Мездра, до скоро бе директор на Комплекса за социални услуги за деца и лица с увреждания в града. В момента се занимава изцяло с политическа дейност.

Завършила е бакалавърска степен по "Предучилищна педагогика", с френски и английски език, и магистърска степен по "Социално-педагогическа работа с деца в риск".
Работила е в сферата на търговията и социалните услуги. От дълги години се занимава с благотворителност, помага на различни хора в нужда, социално слаби семейства, на деца с увреждания.

НА 29 ОКТОМВРИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КАНДИДАТА ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА МЕЗДРА ОТ ПП „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“ КАМЕЛИЯ КАМЕНОВА С БЮЛЕТИНА №20.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!