Живеещите в района на ул. Средна гора в града дойдоха, за да чуят посланията и да пожелаят успех на хората, които идват със заявката за по-добро бъдеще.

„Впускам се в тази кампания с ясно съзнание за обществената отговорност, която поемам и с дългосрочна визия за развитие на Община Мездра. Аз и моят екип смятаме, че Мездра има нужда от управляващи, виждащи по-далеч от 4-годишния си мандат. Време е за промяна, за да върнем младите хора в града, да подобрим условията за живот и инфраструктурата на града и на селата. Повече социални придобивки и внимание към възрастните хора и хората в неравностойно положение. По-добро здравеопазване и подсигуряване на апаратура за МБАЛ-Мездра, подкрепа и съдействие за образованието, стипендии за деца и подсигуряване на добра база за развитие на младите хора. Изграждане на нови спортни съоръжения и модернизиране и поддръжка на съществуващите спортни бази, игрища и площадки. Подкрепа за всички спортни клубове“, каза в своето обръщение кандидатът за кмет – Камелия Каменова.

Листата на ПП „Български възход“ в община Мездра за предстоящите местни избори е съставена от професионалисти в областта, в която се развиват.

Ето и кандидатите за общински съветници:

  • Камелия Каменова
  • Цветомир Драгановски
  • Мария Велчева – Ташева
  • Емил Пановски
  • Цветан Стойчев
  • Димитър Коцев

За кметове на кметства ПП „Български възход“ залага на трима млади и амбициозни лица – Цветомир Драгановски – с. Горна Кремена, Димитър Коцев – с. Люти дол и Цветан Стойчев – с. Люти брод.

Кандидат кметът на община Мездра благодари на всички, които са уважили предизборните събрания на нейния екип.

„Водихме една нелека битка. Успяхме да посетим по-голямата част от селата в общината. Извиняваме се, на тези, при които не успяхме да отидем. Но това не означава, че не се обръщаме лично към хората от тези села. Това, че не успяхме да отидем при тях, не означава, че ги уважаваме по-малко. Надявам се хората да гласуват на 29-ти октомври с разум, за техния кандидат, който ще може да защитава техните интереси. Радвам се, че при срещите с хората разбрах техните проблеми и се надявам ако аз спечеля тяхното доверие, да го оправдая и да бъда на 100% зад тях. Излезте и гласувайте по съвест“, призова в своето обръщение кандидат кметът Камелия Каменова.

НА 29 ОКТОМВРИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КАНДИДАТА ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА МЕЗДРА ОТ ПП „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“ КАМЕЛИЯ КАМЕНОВА С БЮЛЕТИНА №20.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!