Кандидатите за местни депутати окосиха тревните площи и почистиха мястото.

По време на доброволната акция бяха боядисани съоръженията за игра на детската площадка, които бяха ръждясали и занемарени, а изпочупените пейки - ремонтирани.

„Избрахме да облагородим мястото, защото тези хора са забравени от света. Площадката бе обрасла, имаше нужда от почистване, от окосяване и подрязване на дърветата, които стигат до жиците, а съоръженията имаха нужда от освежаване. Тези хора тук трябва да се търсят и да им се помага извън политическите настройки на града, не само около избори.

Моите опоненти провеждат срещи с хората в населените места от общината, но нито един от тях не направи инициатива, с която да помогне на хората. Ходи се, представя се, но нищо повече от това. Мисля, че е крайно време да бъдем хора и всички да се включваме в различни инициативи, с които да помагаме адекватно.

Ние не го правим с цел реклама, а правим показно как трябва да управлява един кмет на община Мездра – да се включва във всички инициативи, които се организират или там, където може поне, защото трябва да се обръща повече внимание на дребните неща, а не да гледаме на тях повърхностно и с насмешка“, каза кандидатът за кмет на община Мездра – Камелия Каменова.

Детската площадка вече има съвсем различен вид – освежена и със здрави съоръжения, където децата да могат да играят спокойно.


НА 29 ОКТОМВРИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КАНДИДАТА ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА МЕЗДРА ОТ ПП „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“ КАМЕЛИЯ КАМЕНОВА С БЮЛЕТИНА №20.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!