На финала се срещнаха отборите на "Спартак" (Враца) с капитан Владислав Карталов и "Белите джуджета" с капитан Томислав Красимиров. Новият отбор изключително много затрудни финалиста от последните няколко благотворителни турнири, но не успя да прекъсне победната му серия и "Спартак" отново се поздравиха с шампионската купа след победа с 3:2 гейма.

Наградите за първо място връчи народният представител от коалиция "Обединени патриоти" Красимир Богданов, за второ място - председателят на ВК "Ботев" (Враца) Светозар Станчев, а за трето място - общинският съветник Марин Цветков. Индивидуалните награди връчи председателят на младежката организация на ВМРО Момчил Янков.

По традиция председателят на женската организация на ВМРО - Враца Галя Георгиева зарадва участниците и гостите на турнира с домашно приготвени коледни сладки, средствата от които също отидоха за благородната кауза. Сумата, която отборите и гостите за Дани, е 500 лева, с които ще се помогне неговата рехабилитация и възстановяване.

Ръководството на Областния комитет на ВМРО - Враца заяви, че този турнир има за цел да сплотява, обединява и подтиква хората към доброта и благотворителност. Към всеки, който има нужда, ние протягаме ръка!

С пожеланията за весели празници, които да носят радост, здраве и благополучие, ние призоваваме всички врачани да бъдем щедри и добри не само на Коледа, а през цялата година!