Развихрете вашето въображение и уловете моментите - боядисване на яйца, изработване на великденски украси, декорации, сувенири и картички от своята импровизирана домашна работилничка. Търсим оригинални идеи и техники, използвани от вас в изработването на различните великденски творения. Запечатайте ги в снимки и ни ги изпратете e-mail адрес:omd_fotokonkurs@abv.bg, призовават от Институцията.

Участниците задължително трябва да посочат трите имена, възраст, училище, клас и телефон за връзка. Крайният срок за участие е 9 май 2021г. Във Великденската работилничка могат да се включат ученици от I до VIII клас, които ще бъдат разпределени в две възрастови групи - първа възрастова група – I - IV клас и втора възрастова група – V - VIII клас.

Снимките на участниците ще бъдат оценени от жури, което ще определи победителите, както и снимките с най-интересните и оригинални великденски изделия. Отличените фотографии ще бъдат включени във виртуална изложба във Фейсбук страницата ни: Общински младежки дом - Монтана.

Целта на работилницата е да стимулира творческите заложби на деца и ученици и поощряване интереса им към съхраняване на българските традиции в отбелязването на един от най- значимите християнски празници – Великден.

Източник: bnr.bg