Врачанският клуб изведе трима свои бойци, надеждите Цветомир Тодоров – юноши до 65 кг. Николай Цветков – кадети до 49 кг. и дебютантът Георги Иванов – момчета до 52 кг., които се представиха отлично и стигнаха до финалите.

Цветомир Тодоров за осми пореден път стана Републикански шампион. В надпреварата за шампионската титла се изправиха един срещу друг шестима бойци. В първата среща Цветомир нокаутира състезателя от „Локомотив“ Горна Оряховица. В полуфиналната среща врачанският боец отстрани с събмишън само за 26 секунди опонента си от Кърджали. На финала още в първият рунд заключи друг боец от Горна Оряховица.

Спечелвайки златния медал, боецът на „Боен клуб Сила” си осигури място в националният отбор на България за Балканското първенство през месец май в Истанбул, след което ще се готви за Европейско първенство по ММА в средата на лятото в Рим.

Най - младата надежда на клуба - Георги Иванов, направи блестящ дебют в октагона и стигна до финалите на първенството, но не успя да надиграе опонента си от „Спартак” Кърджали, спечели само сребърен медал.

В конкуренция от 5-ма съперници в първата си среща, Николай Цветков игра блестящо и стигна до четвъртфинала, в който отпадна от надпреварата и се задоволи с бронзов медал.

Треньорите Асен Асенов, Ивайло Русинов и Петър Петров изразиха задоволство от представянето на момчетата.