"Предвид отсъствието му от състезанията по ММА в разстояние на две години, положихме зверски труд за да може да бъде конкурентен. Дани е едва на 19 години, а в такава категория обикновено състезателите са доста по възрастни и рутинирани. Така че лично аз му благодаря за сериозното отношение към подготовката и сърцатата игра на това състезание. Вярвам, че скоро ще се окичи и с шампионския медал и ще намери място в националния отбор на България”, заяви треньорът на монтанския клуб Николай Цоков-Колето.

Нови шампионски титли след безпогрешна игра в своите възрастови групи завоюваха Дейвид Велков в кат. до 56 кг при кадетите и Николай Атанасов в същата категория, но при юношите. При мъжете Денислав Станиславов остана втори в категория до 61 кг, а Искрен Цветков (52 кг) се класира на трето място при кадетите.

"Доволен съм, защото и петимата ни състезатели, които взеха участие се завърнаха с медали. Благодаря на всички, които дойдоха да подкрепят отбора ни в залата и на тези които не можаха да дойдат, но винаги са ни подкрепяли. Предстои ни Европейско първенство за юноши в Шумен и много тежки тренировки до тогава”, каза още треньорът на СК "Бойни спортове" - Монтана.