За осъществяване на каузата си организаторите Event Masters и Община Видин си сътрудничат с Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и неполнолетни, както и с Общинския съвет по наркотични вещества в името на едно по-здравословно и щастливо настояще и бъдеще за подрастващите.

Състезания с тротинетки и колелета, дърпане на въже, „пиян морков“, федербал, народна топка са само част от игрите, които очакват желаещите да се отдадат на една чиста и неподправена емоция.

Работилница по free dance и hip hop танци канят всички без ограничение във възрастта, които искат да се впуснат във вихъра на ритмите. Програмата и през двата фестивални дни започва в 11 часа и продължава до 22 часа. Водещ ще е атрактивният и обичан Монти, който ще раздаде и осигурените от организаторите награди за най-активните зрители и участници в игрите: колело, тротинетка и скейтборд.

Вечерите са отредени за едни от най-актуалните музикални звезди у нас. Концерти в събота ще изнесат Алекс и Влади, Монти и Петя Алекса, а в неделя Атанас Колев и Боро Първи ще нажежат Крайдунавския парк с хитовете си.

Summer Vibes Festival Vidin 2021 е с вход свободен.

Организатори: Община Видин и Event Masters