© Община Видин

Бяха раздадени и много награди, станаха ясни имената на големите победители в томболата на Summer Vibes Festival. Стефи Ванкова спечели трета награда – скейтборд. Тя беше връчена от Пенка Асенова, секретар на Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни. С тротинетки си тръгнаха отличените с втора и трета награда – Симона Мартинова и Валентин Тодоров. Късметлиите получиха подаръците от заместник-кмета на Община Видин Борислава Борисова. Тя поздрави всички спечелили и благодари на участниците и публиката на третото издание на младежкия фестивал, с пожеланието да дойдат отново и догодина.

И този път зрителите можеха да гледат и слушат отблизо любими наши музикални звезди, популярни сред подрастващите и младежите. След като първата вечер фестивалната сцена бе превзета от Дара, Торино и Пашата, в концертите днес се представиха V:RGO, EMIL TRF, Moneystaxs и DJ Theo. Дадена бе възможност за изява и на местни подгряващи изпълнители – музиканти, певци и танцьори.

Summer Vibes Festival се организира от Община Видин и Event Masters, с подкрепата на Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни. Достъпът до всички събития във фестивала беше свободен.