© личен архив

Родените 2010 година записаха три победи и една загуба. „Железничарите” се наложиха с 6:1 над „Олимпиец” (София), с 3:0 над „София спорт” и над „Ботев 57” (София) – 0:2. Възпитаниците на Стоян Стоянов допуснаха едно поражение от тима на „Арда” (Кърджали) с 0:3. Така с актив от 9 точки и голова разлика 11:4 заслужиха сребърните медали от надпреварата.

Шампион в тази възрастова група стана „Ботев 57” (София), а трети – тима на „Арда” (Кърджали). Битката до последно бе оспорвана, тъй като съставите в топ три финишираха с еднакъв брой точки и решаваща за крайното класиране се оказа головата разлика.

Отборите получиха купи,медали и по една футболна топка.

Другата формация на „железничарите”, родени 2007 година, записа една победа и две загуби в груповата фаза на турнира. Те се наложиха с 2:1 над „Олимпиец” и загубиха мачовете с домакина „Вихрен” и „Шумен” съответно с 0:2 и 1:2.

В битката за пето и шесто място момчетата на Владимир Найденов победиха състава на „Арда” (Кърджали) с класическото 3:0.

Шампион в тази възрастова група стана тимът на „Миньор” (Перник). Топ три допълват „Шумен” и „Ботев” (София). Четвърти в крайното подреждане са домакините от „Вихрен” (Сандански). Шести, седми и осми съответно станаха „Арда”, „Изгрев” и „Олимпиец”.

„Много съм доволен от показаната игра и от характера на момчетата. Всички мачове бяха напрегнати и до последно не се знаеше изхода на срещата. Точно в такива двубои момчетата израстват” ,заяви за MediaNews наставникът на мездренчани Владимир Найденов.