© sportal.bg

В състава на Локо (Мездра) няма наказани състезатели. Старши треньорът Валери Цветанов обаче няма да може да разчита на услугите на четирима основни играчи. Нападателят Антонио Йорданов и халфът Марио Иванов са контузени, а братята Валдемар и Браиан Стоянови са в чужбина. При това положение наставникът на "железничарите" ще пусне като титуляри юношите Мартин Рашов, Стефан Георгиев, Матю Майкъл Оуа, Християн Константинов или Росен Крумов.

ОФК Локомотив е на осмо място в класирането с актив от 15 точки. Мездренци са в серия от 5 мача без победа - за последно те се поздравиха с успех на 22 септември, когато се наложиха с 2:1 като домакини над Ком (Берковица). Партизан пък, който е на четвърта позиция с 22 точки, няма загуба от 9 кръга насам.

Миналия сезон двата отбора се размениха по една победа: през есента Локо (Мездра) спечели у дома с 1:0 с попадение на Крил Кръстев, а през пролетта Партизан взе реванш в Червен бряг с 3:2 (голмайстори: Владимир Найденов и Иван Велчев).

В останалите срещи от кръга съперници са: Първа атомна (Козлодуй) - ОФК Павликени, Янтра 2019 (Габрово) - Ком (Берковица), Бдин 1923 (Видин) - Севлиево, Ювентус 95 (Малчика) - Дреновец, Вихър (Славяново) - Локомотив 1927 (Дряново) и ОФК Трявна - Академик (Свищов).

Начело в таблицата, един кръг преди края на есенния полусезон, е Янтра 2019 (Габрово) с 30 точки, пред Севлиево с 26 и Вихър (Славяново) с 25 т.