През изминалата година Ивон спечели Първа награда в раздела "Забавна и популярна музика" на ХII Национален детско-юношески конкурс с международно участие за музикално и танцово изкуство "Орфеева дарба" - София и Гран при (единствена) - солисти, всички възрасти - VI Международен фестивал за музика и танц "Abanico" - София.
Изгряващата певица се окичи и с призове от много изяви от календара на Министерството на културата. Втора награда - категория "Вокал" й е присъдена в III Международен конкурс за вокална и инструментална музика "Звукът на времето" - В. Търново.
Ивон омая журито и грабна Гран при от Международния фестивал за певци и инструменталисти "Eurotalent"а- Майори (Италия). Само преди дни спечели още една голяма награда сребърен медал от Националния конкурс за млади изпълнители „Звездици за Лора“ в гр. Свищов. Ивон е номинирана в област „изкуство“- поп пеене.

В свободното си време ходи на уроци по пиано и солфеж, изучава френски език и се занимава с фитнес. Тази година завършва финансово-стопанската професионална гимназия "Васил Левски" в областния град.
Ивон Владимирова е вторият възпитаник на Обединен детски комплекс "Ние, врабчетата", който е част от успелите деца на България. За 2015г. това беше Дарен Гоцак.