Преди дни от Animal help - Мездра отправиха зов за помощ за закупуване на оградна мрежа и бали със слама за нуждите на приюта в Долна Кремена.

"Приятели, отново имаме нужда от Вашата помощ, написаха по този повод от сдружението. Трябват ни 6 топа мрежа, която до края на седмицата имаме срок да възстановим в имот в близост до приюта. Тъй като миналата година, въпреки многократните ни молби към Община Мездра да ни дадат мрежа, за да укрепим приюта, защото кучетата бягат, ни се наложи да я свалим от съседния имот, с уговорката, че от Общината скоро ще ни дадат такава, но така и не я получихме. За щастие, собственикът на имота е изключително разбран човек и ни чака повече от година, но всичко си има граници, в крайна сметка. До края на седмицата трябва да му възстановим мрежата, а ние нямаме възможност да я купим.

Също така ни трябват и 20 бали със слама и талаш за постеля през идните пет студени месеца.

Молим всеки, който има възможност да ни помогне с каквото и да е било, да се свърже с нас на тел. 0877 161 171 или на страницата на Animal help - Мездра във фейсбук https://www.facebook.com/AnimalHelpMezdra/?fref=ts

Благодарим предварително на всички отзовали се! Ние и кучетата не можем без Вас!"

На апела за помощ се отзоваха добри хора и една част от необходимото вече е закупено. "С Вашите дарения купихме храна за кучетата и една част от мрежата, от която имахме нужда, написаха по този повод във facebook от Animal Help - Мездра. Благодарим от сърце за направените дарения на: Лилия Грънчарова, дарила 300 лв, Йоана Кръстева - 100€, Мариана Станишева - 100 лв., Анонимен дарител - 100 лв, Мариана Полименов - 40€, Радост Николаева - 50 лв., Надя Цолова - 20 лв.

Без Вас наистина няма да се справим!

А днес бяхме приятно изненадани и с 30 бали слама за кучетата. От утре те вече няма да спят на студено. Благодарим от сърце на Милен и Цвети, които ни ги взеха, докараха и собственоръчно стовариха.

Хора, благословени да сте! Благодарим Ви!"