© Animal Help Mezdra

Сред актьорите, които са участвали в снимките за календара са: Поли Недкова, Владимир Михайлов, Мартин Димитров, Искра Донова, Алекс Иванов и половинката му Мира Яворова, Силвия Петкова, Йоанна Темелкова, Павел Иванов, Мариана Станишева и Христо Шопов, Манал Ел Фейтури, Неда Спасова, Даниел Пеев и разбира се с любезното участие на кучета от приюта на Animal Help Mezdra.

Снимките са дело на младата фотографка от Мездра Карина Вутова.

„Календарът е подготвен с толкова много любов, която вярваме, че ще намерите на страниците му за всеки един месец. Тази година, подготовката за него беше изпълнена с много емоции, вълнение, съпричастност и най-важното - видяхме, че понякога една усмивка е достатъчна, за да разбереш, че не си сам, че има някой зад теб, че някой е готов да ти подаде ръка, да отдели от собственото си време за да ти помогне в сбъдването на голямата мечта - дом за нашите 160 кучета“, написаха от организацията в профила си в социалните мрежи.

Цената на календара е 25 лв. Средствата, събрани от продажбите му, ще отидат за закупуване на нов дом за кучета на Animal Help Mezdra.

Поръчки може да правите на лично съобщение към Facebook страницата на организацията тук, както и на профила им в Instagram - тук. Календарите ще бъдат изпращани с куриер.

Налични ще има и в Кино Роял, гр. Мездра, от където също ще можете да си закупите.

Сайт на организацията: animalhelpmezdra.com