Трети остана отборът на "Врачерата“, победил в малкия финал Ботев (Враца) - младша възраст. Пето и шесто място заеха отборите на Ботев (Враца) - старша възраст и на АЛМФ (Враца).

Всички участници получиха грамоти, а отборите от призовата тройка - и купи. Връчени бяха и индивидуални награди за най-добрите състезатели. Грамота за принос в развитието на волейбола получи президентът на СКВ Ботев (Враца) Светозар Станчев.

Гостите на турнира имаха възможност да се включат в благотворителната инициатива, като закупят домашно приготвени сладкиши от дамите на ВМРО с председател Галя Георгиева. Отборите участници също направиха дарение, а жители на селата Фурен и Краводер, разбрали за благородното начинание, бяха събрали средства, които изпратиха по свои представители.

Заместник-председателят на Националния младежки комитет на ВМРО Момчил Янков връчи членските карти на новите попълнения в редиците на младите врачански войводи. Сред официалните лица, организатори и гости на турнира бяха народният представител Красимир Богданов, общинските съветници Красимир Ангелов и Марин Цветков, председателят на АЛМФ Александър Владимиров, Светозар Станчев и треньорът на Ботев Маргарита Илиева, д-р Тихомир Тодоров.

Богданов благодари на всички организатори, участници и гости и обяви, че събраната сума е 600 лв. До сряда, когато средствата ще бъдат предоставени на двете деца, врачани могат да се включат в дарителската акция от 9.00 до 13.00 часа в офиса на ВМРО, който се намира на бул. „Христо Ботев“ 38 във Враца.