"Благодаря от името на всички колеги, които работят в bTV, каза непосредствено след получаването на отличието Маргарита Стефанова. Твърдо вярвам, че това, което даваме, всъщност, е това, което притежаваме наистина. И се надявам, че благодарение на Сдружението на сираците трудните, лошите новини за деца в нужда стигат до повече хора - и повече хора помагат."

Почетният приз "Добродетел на годината" се връчва от Националното сдружение на сираците в България на институции, фирми и общественици за принос към развитието на деца и младежи, лишени от родителска грижа в страната и активна помощ и подкрепа в реализирането на социални инициативи. Събитието се организира за трета поредна година.

Сред наградените за техния принос през 2018 г. са кметът на Варна Иван Портних, на Лом Пенка Пенкова, на Кнежа Илийчо Лачовски и на Пордим Детелин Василев, ректорът на Медицински университет в Плевен проф. Славчо Томов, журналистката от Дарик радио Ралица Гълъбова, народните представители Дилян Димитров, Васил Антонов, Владислав Николов и Стефан Бурджев, "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД, "Албена" АД, Фен клуба на Арсенал (Лондон) в България и др.

"Благодарим сърдечно на всички добри хора, които направиха повече деца да имат усмивки и да бъдат щастливи!", споделиха по този повод от Националното сдружение на сираците в България.

Екипът на МediaNews честити поредното отличие на Маргарита Стефанова, като й желае здраве, вяра в доброто и нови професионални успехи!