И все пак почти няма дете, което да не обича хляб. А когато той е приготвен по чиста рецепта, щастието у дома е пълно. Или поне в дома на актрисата инфлуенсър Мона Гочев, която е споделила в Инстаграм профила си разкошна семейна фотосесия. На нея са всички членове на семейство Гочеви, които неотдавна празнуваха и първия рожден ден на малката Леа. На снимките тя и 5-годишният ѝ батко Никола заедно с мама и тати се приготвят за лек съботен брънч с вкусни прясно изпечени хлебчета от Фурната на Lidl и свежи плодове.

Мона разкрива, че обожава моменти като тези, защото така тя и съпругът ѝ прекарват време един с друг, без телефони и телевизия, а децата усещат пълноценно моментите, когато всички са заедно.

Традиция вкъщи е да си похапваме от вкусните печива на Lidl - там откривам огромно разнообразие и всеки у дома си има фаворити от Фурната на Lidl. Никола и Леа много харесват зеленчуковото хлебче, което между другото е по чиста рецепта и затова съм спокойна, когато залагам на него в менюто на децата. А аз съм фен на пълнозърнестата питка с лимец и много обичам да я съчетавам със сезонни зеленчуци за разкош”, споделя младата майка.

Хляб по чиста рецепта от Фурната на Lidl означава, че продуктът е без консерванти и хидрогенирани мазнини. Всички печива в магазините на веригата са произведени от старателно проверени зърнени култури, при строг контрол и внимание към всеки детайл. Освен това, благодарение на прецизно разработените рецепти, хлябът от Фурната на Lidl е с познатия вкус и аромат, които го доближават до домашно приготвения. А това определено е причина, заради която си струва да отскочите още сега до най-близкия магазин на Lidl и да подберете печива, с които да зарадвате цялото семейство.