"През изминалите 2 години и 4 месеца в 43-ото Народно събрание не спрях да повтарям, че всички са длъжници на Враца, Врачанска област и на моя Северозапад. Всички правителства през последните 27 години се държаха като мащеха с нас. Затова за себе си реших, че битката за Северозапада трябва да продължи", обърна се към хилядите Явор Хайтов.

Водачът на листата от кандидати за народни представители призова: "Искам Вашата подкрепа и Ви моля - на 26 март да гласувате с Х в квадратчето с 21 - това е нашият номер в бюлетината. Ние сме коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" и Земеделски народен съюз!". Хайтов напомни, че само силното присъствие на реформаторите ще спре ДПС от властта.

"Здравейте, приятели. Днес съм си у дома, защото тук, в ж. к. "Дъбника", живях 38 години, тук създадох семейство, тук родих децата си. Искам след 4 години, благодарение на нашето управление, нашата Враца и областта да заприличат на този прекрасен парк", каза Ирина Иванова, втора в листата. Тя призова хората да гласуват с №21 - "когато гласувате за нас, Вие гласувате за себе си, за Вашето настояще и бъдеще", допълни тя.

Всички 12 кандидати от листата на десноцентристката коалиция излязоха пред хората и получиха тяхното одобрение.След това на сцената излязоха Нелина и танцова група "Български ритми", които изнесоха уникален концерт от народни песни.

За кандидатите на коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" може да гласувате с №21 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

* Платен предизборен материал