Очаква се старши треньорът на домакините Светлан Кондев да заложи на състава победил с 1:0 ЦСКА 1948 в турнира за Купата. Единствената промяна най-вероятно ще има при вратарите, където опитният Ферди Мюмюнов ще се завърне под рамката за сметка на 18-годишния Петър Петров. Иначе извън групата очаквано не попадна капитанът на Монтана Иван Михов, който се възстановява от операция на лявото коляно. Таранът Росен Кръстев пък е измъчван от зъбобол и също не попадна сред 18-те.

„Успяхме да възстановим физически и психическифутболистите от мача за Купата. Готови сме за предстоящия сблъсък с Етър, надявам се да играем добре и да зарадваме феновете с победа“, заяви наставникът на Монтана, който след вчерашната тренировка качи отбора на лагер във Вършец."

Групата на Монтана за мача с Етър (Велико Търново):

вратари: Ферди Мюмюнов, Петър Петров; защитници: Александър Башлиев, Стоян Предев, Димитър Буров, Стефан Цонков, Даниел Стоянов, Алекс Тодоров; полузащитници и нападатели: Стефан Каменов, Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Николай Николов, Идрисс Фудил, Атанас Карачаров, Лиандро Мартис, Мехди Уамри, Владислав Цеков, Румен Георгиев.

треньор: Светлан Кондев.