Ето какво пише още кметът на Враца Калин Каменов:

"Моите адвокати събират всяко писание и скоро в редакцията им ще започнат да пристигат призовки. Защото всяко удоволствие се заплаща. А има хора, които изпитват голямо удоволствие да сипят мръсотии по мен и екипа ми. Дали заради идващите избори, дали заради друго? И на децата е ясно, че зад тази кампания стоят хора с политически интереси. Но не го правят с лицата и имената си, а както винаги - като шумкари.

Нямам време да отричам всяка написана глупост по мой адрес, така че разчитам здравият разум на врачани да е достатъчно критичен, когато чете статии в този сайт.

Мога да дам десетки аргументи по всяка засегната тема, но няма никакъв смисъл. Ще се виждаме често в съдебната зала с господата от онзи сайт и този път няма да бъда така снизходителен, да им поискам само извинение.

Жалкото е, че поръчителите на тази кампания няма да понесат нужната отговорност. Ще плаща само издателя. Той пък е страхливец и се крие зад името на сина си, който се води собственик на фирмата, издаваща сайта.

Всеки лев, за който осъдя клеветниците, ще даря на Академията на Ботев Враца и с това смятам ще подсигурим участието на дублиращия отбор в мъжкия футбол за новия сезон, пише в заключение Калин Каменов.