Може да се запишете в заниманията със съобщение на страницата на Библиотека при Народно читалище „Просвета 1925“ – Мездра във фейсбук, на телефон :0910/9-30-17, на място в библиотеката или на електронна поща: lib_mezdra@abv.bg.

Това е поредната инициатива, която организира мездренската библиотека от началото на годината. В тази връзка припомняме, че за редовните читатели, са обявени някои нови инициативи.

В края на годината ще бъдат обявени номинации в различни категории: „Най-редовен читател“, „Най-активен читател“, „Най-възрастен читател“, „Най-дългогодишен читател“ и „Най-млад читател.

Във всички категории ще се присъждат номинации за мъж и за жена, за момче и за момиче, за да има равнопоставеност и обективност. Номинациите ще се излъчват от библиотекарите, работещи в двете обслужващи звена на библиотеката, които пряко могат да наблюдават своите потребители, за да ги предлагат. Предложенията ще се разглеждат от комисия, съставена от читалищното настоятелство и читалищната администрация, която обективно да присъди наградите на тези, които наистина заслужават. Церемонията по награждаването ще се извърши в края на годината, когато тържествено ще се обявят, заедно с връчване на свидетелствата за дарителите на читалището. Наградите ще са предметни.