Освен във Видин, на втори тур за кмет на община гласуваха в Белоградчик, Кула, Ново село и Чупрене.

В Белоградчик досегашният председател на общинския съвет Боян Минков печели 54,13% от гласовете на изборите за кмет. Кандидатурата му е издигната от местна коалиция "БСП за България", в която са още НДСВ, "Новото време", ДПС, "Български възход" и "Движение Гергьовден". Досегашният кмет Борис Николов, който на тези избори беше кандидат на ПП-ДБ е с 43,9 %. 1,97% са гласували с "не подкрепям никого".

В Кула досегашният кмет Владимир Владимиров от партия ГЕРБ печели с 63,37%. Опонентът му Андрей Андреев, издигнат от местна коалиция "Движение напред България", в която са "Български възход", ИТН, НДСВ, ДПС, "Земеделски народен съюз", "Българска социалдемокрация - Евролевица" е с 34.54%. 2,1% са посочили "не подкрепям никого".

В Ново село Венислав Ангелов от СДС и НДСВ е 54.95%. За Деяна Викторова от местна коалиция "Български възход", в която са и "Движение напред България" и ЗНС са гласували 43.79%. 1,26% са отбелязали в бюлетината "не подкрепям никого". В Ново село и двамата претенденти за изборното място се кандидатираха за първи път.

В община Чупрене Мария Тодорова от ГЕРБ е с 53.24% от гласовете. За досегашния кмет Анжело Добричов, който на тези избори беше кандисат от СДС (НДСВ)са гласували 45.80%. С "не подкрерям никого" са гласували 0.95%.