© Фейсбук

Конкурсът е организиран от Сдружение „Усмивка“. В конкурса участваха 1276 различни снимки,а за участието си в конкурса, гимназистите се постараха да покажат най-широките си усмивки и гордостта да бъдат част от семейството на ПГТ Владимирово, казва директорът на професионалната гимназия Цанка Карчева:

"За втора поредна година участваме в този конкурс, като тази година се включиха всички класове със свои идеи и желанието да спечелят. радваме се, че сме единствената гимназия в област Монтана, която се класира в три категории:

,,Най-усмихнати гимназисти” - 9 Б клас

„Най-усмихнати абитуриенти“ - 12 Б клас

и „Масово участие на деца, ученици, класове и училища“.

Децата много се радват и са щастливи...Те направиха и най-добре украсена класна стая, учениците поздравиха хората в Дома за стари хора с ръчно изработени картички и програма. .Децата участват в този конкурс заради емоцията в конкурса...

С този пореден успех в такъв позитивен конкурс, гимназия "Вл. П. Минчев" с. Владимирово показа, че в училището се обучават ученици в класове от 8 до 12, в подкрепяща среда, с мотивирани учители и позитивно отношение в класните стаи. А това прави училището един своеобразен пример за качествено професионално образование и обучение, в което дисциплина и позитивни емоции вървят ръка за ръка за едно по-добро бъдеще."