Общият щанд на проекта представи продукти от сектора на хранително-вкусовата промишленост, обработката и преработка на продукция, пакетирането и маркетинга, от държавите партньори по проекта - България, Гърция и Албания.

В рамките на изложението ТПП-Враца проведе тематичен семинар "Иновациите в агрофуд сектора - пътят към устойчиво транснационално сътрудничество в Балканския Средиземноморски Район". В различни сесии бяха разглеждани теми като "зелени" и "добри практики" в сектора от региона, първа стъпка в маркетинга на агрофуд продукти и други. Освен това бяха проведени и двустранни бизнес срещи в партньорство с държавите-партньори по проекта.

Търговско-промишлена палата - Враца получи специален Приз за принос в обогатяването на Международната изложба АГРА което чест и признание. Невероятен интерес имаше и към компаниите и иноваторите-участници по проекта. Заслужено те получиха признание и Грамоти за продукт от Международен панаир Пловдив. Допълнително представители на българската делегацията станаха победители и в Конкурса за избор на потребителя.