Крайният срок за подаване на заявки за участие в търговете с тайно наддаване за имоти под наем за стопанската 2024/2025 година е 23:59 часа на 5 април.

За допълнително улеснение, на сайта са публикувани всички документи, необходими за участие в търговете за наемане на имотите. Всеки кандидат може да ги свали, да ги попълни и да ги изпрати до официалния адрес на компанията по пощата или по куриер.

Експертите са разработили цялостен дигитален „портфейл“ за своите клиенти – от пълната информация за пакетите земя, която се отдава, през преговорите и сключването на сделката. На официалния сайт на земеделския лидер всеки може да разгледа предложенията, систематизирани по области, населени места и землища.

След като изберат земята, която ще им е необходима за земеделската 2024/2025 г, фермерите ще продължат преговорите по предпочитания от тях начин.

„Опцията за дигитално наемане на земя е част от дългосрочната стратегия за иновации на „Агрион“. За още по-голямо улеснение на фермерите, предлагаме възможност за изцяло дигитален процес по кампанията за отдаване на земя под наем. Това се приема добре и клиентите ни се увеличават с всяка изминала година. Интересът е огромен и сме доволни, че все повече земеделски производители избират „Агрион“ за партньор и наемат нашите земи“, споделят от дружеството.

Експертите на „Агрион“ са разработили процедурата така, че да осигури честни и прозрачни условия за всички участници. Няма скрити клаузи и договорки, а за победител се избира онзи, който е предложил най-атрактивни условия за наемане на земи от „Агрион“.

Пълните условия за отдаването на земи може да се открият на уебстраницата на компанията и на националния телефон 080011166.

Наемането на плодородна земя е особено подходящо за млади фермери, които не разполагат с нужните средства, за да купят своя собствена, или пък имат нужда от първоначално финансиране, за да развият своите стопанства.


Източник: agri.bg