След като MediaNews даде гласност на проблемите на хората, собственикът на фирмата изпълнител Гена Кадийска обеща до края на месец януари да поставят липсващите стъклопакети, подпрозоречните дъски, водобранните лайсни на прозорците и терасите, както и олекотените покривни панели на балконите на последния етаж.

Десет дни след края на обещания срок и нов сигнал на живеещите в блока, екипът на MediaNews успя да се свърже с г-жа Кадийска за информация, но тя се извини, че в момента не може да говори.

От всичко, което бе обещано, днес екипът ни видя само поставените два стъклопакета, единият от които без стъкла, боядисани цокли на стълбището. Източната фасада на блока бе опасана от скелета, а коридорите бяха в същото състояние.

Позовавайки се на подадения сигнал, екипът ни завари десетина работници от фирмата изпълнител, които бяха започнали да работят. Ръководителят на строително-монтажната бригада отказа да даде подробна информация, но отговори, че ще бъдат отстранени всички нередности, ще бъдат поставени подпрозоречните дъски и олекотените покривни панели на последния етаж. Разбира се, за срокове не пожела да говори.