Посещението на културната институция е осъществено със съдействието на една от най-обичаните български актриси – Александра Сърчаджиева и директора на театъра – Калин Сърменов.

За MediaNews директорът на Комплекса разкри, че това е първото подобно мероприятие за потребителите. До този момент те никога не са ходили на театър.

Камелия Каменова каза още, че първоначалната дата, на която е трябвало да бъде осъществена тази инициатива, е била 18-ти декември. Но представлението, което е било по програма – „Една задръстена звезда“, е било отменено. Затова посещението на театъра е било отложено за края на януари.

Потребителите на Комплекса в Мездра имаха възможността да разгледат културната институция. Гид в разходката зад кулисите, в гардеробната и гримьорната бе Александра Сърчаджиева, която разказа за магията на театъра.

Директорът на Сатиричния театър – Калин Сърменов, изненада потребителите с предложение да се включат в бъдещи мащабни постановки, които ще бъдат осъществени вероятно през лятото на тази година.

Снимки: КСУДЛУ