Тържеството уважиха кметът на общината Иван Аспарухов, председателят на Общински съвет Яна Нинова, секретарят на Община Мездра инж. Светлана Мицева, бившите ръководители на предприятието инж. Стефчо Симеонов, инж. Божко Александров, Николай Несторов и инж. Тодор Христов, настоящият управител на ОбП „Чистота“ Калин Стойчев, партньори и спомоществователи на предприятието.

„Точно преди 25 години решихме да преобразуваме тогавашното БКС и направихме първото в България Общинско предприятие „Чистота“, каза в приветствието си към работещите в предприятието кметът на Мездра Иван Аспарухов. И вече четвърт век това предприятие продължава да го има. Продължава да го има, защото е необходимо.

Искам да ви пожелая от сърце да сте здрави, да си помагате, да се уважавате. И да забравите всичко, което може да ви дели помежду ви - вашата работа е да работите. А за вас работа винаги ще има, в този сектор, в който развивате дейност. Честит празник!“

Специален поздрав към работниците и служителите в ОбП „Чистота“ отправиха танцьори от Ансамбъл „Мездра“ с художествен ръководител и хореограф Мирослав Аспарухов, а за доброто настроение на присъстващите се погрижи „човекът оркестър“ Цветомир Дамянов.

Колежките на Динка Бисерова, работничка в предприятието, я изненадаха приятно с торта по случай нейния рожден ден