© kozloduy-bg.info

Към 14:30 часа в центъра на града Николай е забелязан да крещи, заплашва случайни минувачи и да се държи неадекватно. Млад мъж се опитал да го озапти, но тогава Николай побягнал още по-разярен. Знаейки за неадекватното му поведение и твърдейки, че самите те често са били заплашвани и нападани от младежа, около десетима служители на общинското предприятие „Комунална дейност“ хукнаха след него. Преследването преминава през заведение в близост до сградата на съда и приключи в тревата до местен хипермаркет, където Николай легна на земята и остана привидно спокоен.

Междувременно очевидци дадоха сигнал на спешния телефон 112, а докато дойдат униформените, служителите на общинското предприятие обиколиха лежащия на тревата Гаврилов. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който отведе младежа с белезници. Заплашваните служители на общинското предприятие, които разказаха, че нерядко се сблъскват с агресивното поведение на младежа, също бяха извикани, за да дадат показания.

От сайта напомнят, че Николай Гаврилов беше задържан в средата на април, когато по време на купон посред бял ден също демонстрира неадекватно поведение, а след това поряза ръката на млад мъж, озовал се случайно пред очите му.

Източник: kozloduy-bg.info