Отлично в раздел "Музикално изкуство" се представи Вокална група "Детски свят"-мини, която заслужи първа награда при колективите във възрастовата група от 6 до 9 г. Възпитаниците на музикалния педагог Анета Петкова впечатлиха журито с председател известната естрадна певица Мими Иванова с изпълненията си на песните "Карлсон" по музика на Красимир Милетков и текст на Ангелина Жекова, и "Песенка крокодила Гены" по музика на Владимир Шаинский и текст на Александър Тимофеевский.

В същата възрастова група, но при соловите изпълнители, второ място зае 6-годишната Йоана Лиловска, която изпълни песента "Нашата мила страна" по музика Димитър Петков и текст на Иван Генов.

При смесените групи Вокална група "Детски свят" получи статуетка и грамота за много добро представяне. Музикалната формация изпълни песните "Обаче, понеже, защото" по музика и аранжимент на Стефан Диомов и Милена Добрева и текст на Пейо Панталеев, и "Там, край реката" по музика на Красимир Гюлмезов и текст на Захари Петров.

С грамота и медал си тръгна и Елена Митова при индивидуалните изпълнители във възрастовата група от 10 до 14 години, която изпълни песните “У дома“ по музика, текст и аранжимент на Развигор Попов, и “Гадже за милиони".

Призьорите в отделните раздели и възрастови категории получиха покана за участие в Творческа ваканция "Хайде да творим заедно", организирана от Националния дворец на децата - 10-дневен безплатен лагер на море или планина.