Спектакълът е по сценарий на истински екшън филм, изпълнен с множество акробатични каскади с коли, мотори и атв-та. Цялото шоу е подчинено на сюжетна линия, акто всички участници имат своите роли. В "Полицейска академия’’ зрителите могат наблюдават майсторски изпълнения на акробатичните номера: шофиране на автомобил на две гуми и мотор на една, екстремен дрифт с каскадьор върху капака на колата, акробатики върху мотори, невероятни изпълнения по време на каране на АТВ, демонстрация с мощен дракстер и още много други.

Кулминацията е така наречения "Глобус на смъртта'' - метална сфера с размер 4х4 м, в която бясно ще се гонят мотористи. Участници в шоуто са едни от най-добрите български стънтъри - Йордан Кирчев, Кристиян Дечев и Крумов Николов. За почитателите на вечната музика в програмата са включени множество рок песни, които повдигнат градуса на настроението.

Мотор шоу "Полицейска академия’’ гостува в Мездра на 18 и 19 април (вторник и сряда) от 18:00 часа в зоната на градския пазар. Всички желаещи могат да си закупят билети на касата на шоуто.