© Община Козлодуй

Двубоите започнаха още в петъчния ден и се провеждаха на 2 ринга. В събота по обяд се проведе церемония по откриване на събитието, на която Секретарят на Община Козлодуй, Лиляна Рашкова, приветства бойците и им пожела успех в състезанието.

Първо място в отборното класиране, с общо девет златни и един сребърен медал, спечели варненския СК „ВОКИЛ”. Второто място отиде при СК „ШУМЕНСКА КРЕПОСТ”, гр. Шумен, с 8 златни медала, а почетното трето място бе присъдено на СК „СКОРПИОН”, гр. Плевен, с актив от 5 златни медала.

Домакините се бяха погрижили да има отборно класиране и при подрастващите, от 7-8 до 13-14 години. В него първото място бе присъдено на СК „РИНГ”, гр. Каварна, с 4 златни и 3 сребърни медала. На второ място с 4 златни и 1 сребърен се класира СК „ВОКИЛ”, гр. Варна. Трети се нареди СК „ШУМЕНСКА КРЕПОСТ”, гр. Шумен. За най-техничен млад състезател на турнира бе избран състезателят на СК „ВОКИЛ”, Георги Димов, състезаващ се при 11-12 годишните, до 33кг. Той спечели и двете си срещи, срещу представител на Израел и клуба домакин.

Почетна купа бе връчена на Георги Вачев – член на УС на БККМТ, председател на СК „ГОЛДЪН БОЙС” и организатор на събитието, както и на СК „МИНОТАВЪР”, гр. Бяла, за отбор с най-много състезатели.