Състезателите от кикбокс клуб „Златните момчета” - Козлодуй се представиха достойно, като успяха да спечелят четири първи и две втори места. Най-малките ни участници при деца до 10 г., Мартин Цветков, Виктор Въжаров и Мартин Атанасов триумфираха в своите категории, като по този начин класираха „Златните момчета” на първо място в категория „деца”.

Богдан Никифоров изигра отличен мач и заслужено бе обявен за победител и шампион. Бисер Георгиев се изправи срещу един от най-класните бойци в страната и изигра много равностоен мач, като само липсата на опит му попречи да спечели двубоя.

Всички финални срещи при мъжете се изиграха в галавечер „Нощта на шампионите”, която се излъчваше на живо във фейсбук страницата на Общината, както и в тази на БККМТ, и бе гледана от няколко хиляди души.

В крайното отборно класиране в призовата тройка се наредиха отборите на: „Патриот”, гр. Дупница (трето място), „Десант”, гр. Димитровград (второ място) и шампион на турнира за 2021 г. стана отборът на СК „Шуменска крепост”, гр. Шумен.

В рамките на състезанието бяха изиграни над 170 мача по правилата на кикбокса, като всички те преминаха в духа на феърплея и спортсментвото, за което съм много благодарен на всички отбори и техните екипи. Това беше един истински спортен празник и съм изключително щастлив, че имахме възможността да го реализираме. Изказвам най-искрените си благодарности на кмета на община Козлодуй, Маринела Николова, за подкрепата към нашия спорт, и на всички спонсори и приятели, спомогнали по един или друг начин да реализираме спортен форум от такъв мащаб”, заяви треньорът и председател на кикбокс клуб „Златните момчета” Георги Вачев.