"Представителите на бизнеса, лекарите и адвокатите сте в основата на развитието на община Мездра. За да привлечем младите, за да остават да живеят и работят тук, трябва да им създадем добри условия за това. За целта е нужно да изградим още по-тясна и пълноценна връзка между образованието и бизнеса. Ще работя за това”, заяви Мирослав Захариев.

Стимулиране на инвестиционните проекти, създаване на условия за запазването на съществуващия малък и среден бизнес, разработване на инвестиционни проекти за развитието на нов бизнес - това бяха част от ангажиментите, които поеха кандидатите за общински съветници за Мездра на ПП ГЕРБ.

"Хората от бизнеса, лекарите и адвокатите са най-активните хора, вие сте двигателят на обществото. Вие трябва да поискате промяната, за да тръгне община Мездра напред. Аз вярвам, че Мирослав Захариев с дългогодишния си бизнес опит, с предприемаческия си дух, с умението да създава и управлява екипи, е точният човек за Мездра. С негова помощ в Мездра ще постигнем това, което успяхме да направим във Враца заедно с Калин Каменов", обърна се към присъстващите министър Петя Аврамова.

Специален гост на събитието беше актьорът Георги Низамов, който се погрижи за доброто настроение на всички присъстващи с уникално стенд ъп комеди шоу и няколко музикални изпълнения.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платена форма на отразяване на предизборната кампания