Водосветът за здраве и успех беше отслужен от Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий в храм „Св. Възнесение“. Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ–СДС бяха подкрепени от кметове на ГЕРБ от областта – кмета на Враца и общински ръководител на ГЕРБ-Враца Калин Каменов, кмета на Козлодуй Маринела Николова, кмета на Оряхово Росен Добрев и кмета на Мизия Валя Берчева.

В листата на ГЕРБ-СДС за област Враца са включени 12 кандидати: Петя Аврамова, Красен Кръстев, Мирослав Аспарухов, д-р Владимир Христов, Мартин Харизанов, Владимир Миленков, д-р Иво Ралчовски, Ралица Добрева, Соня Мошолова, Момчил Върбанов, Галин Снежанов и Ангел Лалюв.

„Надявам се българските избиратели да направят прагматичен, а не емоционален избор. И да изберат тези, които са показали, че могат да се справят с кризи, които имат компетентност да изведат държавата от настоящата криза. Вярвам, че жителите на област Враца ще ни подкрепят и този път. Държавата ни трябва отново да поеме по пътя на стабилността, по пътя на градежа, така, както работехме в предишните години при управлението на ГЕРБ“, коментира Петя Аврамова. Тя припомни, че невъзможността на два поредни парламента да съставят правителство и лошото управление на служебните кабинети са довели страната до здравна и икономическа криза.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платена форма на отразяване на предизборната кампания