Така Локо (Мездра) се нареди на второ място в крайното класиране в групата с актив от 62 точки и голово съотношение 90:27, натрупан след 20 победи, 2 равенства и 4 загуби. Шампион е Манастирище с 64 т., а трета остана Огоста (Хайредин) с 59 т. На четвърто място е Околчица (Моравица) с 54 т., а на пето - Скала 2015 (Оселна) с 48 т.

С отбелязаните 90 гола мездренчани са с най-резултатното нападение в групата. Голмайстор на отбора с 14 точни попадения е Тихомир Найденов- Бизнеса. Негови подгласници са Валдемар Стоянов с 13 и Александър Миков с 12 гола. Следват: Борис Тончев - 10, Марио Велинов - 8, Илия Илиев - 7, Марио Иванов - 5 и др.

На неофициална церемония председателят на съдийската комисия при Областния съвет на БФС Бойчо Бойчев връчи купата за второто място и сребърните медали на треньора на локомотивци Иван Георгиев-Саки и на една от младите надежди Марио Иванов.

До няколко дни ще стане ясно дали Локо (Мездра) ще заяви участие в Северозападната Трета лига или ще продължи да се състезава в "А" ОФГ Враца, разкри наставникът на мездренчани.

Купа от Областния съвет на БФС получи и детският отбор на Локомотив (Мездра), който завърши на трето място в шампионата в Зона "Враца". Отличието получи капитанът на отбора Десислав Атанасов.

В крайното класиране децата на мездренския клуб събраха 41 точки, при голова разлика 88:40 - актив, натрупан след 13 победи, 2 ремита и 5 загуби. Зонален първенец стана тимът на Ботев (Враца) с пълен актив от 60 т., пред Чавдар 1957 (Бяла Слатина) с 46 т.

Голмайстор на отбора е Любослав Валентинов с 26 точни попадения, следван от Росен Крумов с 18 и Рич Данов с 11 гола.

При най-малките подготвителният тим на Локо (Мездра) е пети с 30 точки и голово съотношение 42:31 (9 победи, 3 равенства и 6 загуби). Шампион е формацията на Ботев (Враца) с 54 т.