© Община Козлодуй

„Наближава Коледа. Нека бъдем здрави и щастливи. Нека бъдем по-добри един към друг. Нека във всяко семейство има мир, топлина и радост. Община Козлодуй ще посрещне новата 2023-та година с нови идеи и с нови сили. Започваме обновяване на входа на града и ремонт на ул. „Дондуков” и ул. „Цар Освободител”. Продължаваме с подмяната на уличното осветление с лед осветление. През новата година ни предстоят още много положителни неща. Нека всички заедно бъдем активни и работим за това, да живеем по-добре в нашия любим град!”, с тези думи се обърна към гражданите кметът на община Козлодуй Маринела Николова по случай предстоящите коледни и новогодишни празници.

Най-малките нямаха търпение да се срещнат с Дядо Коледа и неговите помощници, за да му кажат своите желания за подаръци.

В тържеството специално участие взеха невероятните деца от Вокална група „Бон-Бон”. Кулминацията на празника бе концертът на талантливата млада изпълнителка Дара.

През следващите дни и в останалите населени места ще грейнат коледните елхи: на 2 декември – в с. Хърлец; на 3 декември – в с. Гложене; на 4 декември – в с. Бутан; на 5 декември – в с. Крива бара.