По повод обявена по рано инициатива на инж.Тодорова „По коледа се случват чудеса - Да стоплим сърцето на дете“, беше съставена комисия с председател Марияна Вельовска – главен експерт „Финанси“ и членове, Галинка Хлебарска – старши експерт „Общински приходи и разрешителни режими“ и Галя Бандоловска – Касиер. Писма с желания до Дядо Коледа, бяха пускани в кутия намираща се в сградата на общината. На случаен принцип и поради голям интерес от страна на децата, комисията реши да бъдат изпълнение желанията на 3 деца от община Борован.

С много настроение и вълнение инж.Тодорова изтегли три писма. Първото бе на Миглена Десиславова Павлинова – ученичка от 3 клас в ОУ “Св.Св. Кирил и Методий“ - с. Добролево. Желанието на Миглена беше играчка – Салон за маникюр. Късметът бе на страна и на Марая Томова Цветанова, на 3 години от ДГ „Тошка Петрова”. Марая си бе пожелала играчка – Микрофон. Третото писмо беше на 5-годишната Алфия Мариянова Любчева от същата датска градина. Момиченцето бе споделило мечтата си, да има таблет.

Подаръците, които общината ще закупи на децата ще им бъдат връчени лично от инж.Десислава Тодорова утре, от 9,30ч. в общинска администрация на Борован.