Светлан Кондев (старши треньор на Монтана): Контролирахме мача през цялото време. Второто полувреме започна така както искахме, с ранен гол. След него създадохме още две положения. Червеният картон на Ники Николов обърка плановете ни, трябваше да се приберем по-назад и да дебнем на контри. Така падна и вторият гол. Искам да кажа, че нямаше нарушение от негова страна, но така е преценил съдията, нищо не можем да променим.
Радвам се, че футболистите издържаха физически, знаете, че играем през три дни, а в тези жеги е трудно. Имаме и контузени футболисти, които правим всичко възможно да вдигнем за следващия мач. Фудил Идрисс не е тренирал през седмицата, защото бе във Франция, да си оправя някакви документи и затова остана на пейката.
Йордан Йорданов е истински професионалист, не е пропуснал нито една тренировка, бе голмайстор на отбора в контролните срещи, сега продължава да бележи и в първенството. Той е ключов футболист за Монтана, пожелавам му да е здрав и да продължава да играе по същия начин.

Венци Иванов (ст. треньор на Левски): Смятам, че нашият отбор се представи достойно. Опитахме се да се противопоставим на домакините и в по-голямата част от срещата се получи. Имахме своите шансове и през първото полувреме и след като получихме рано първия гол.
Второто попадение за Монтана чувствително наклони везните към тях. В края на срещата успяхме да върнем един гол и направихме всичко възможно да вкараме още един, но за съжаление изпуснахме няколко добри възможности за това.В последните минути принудихме съперника да се върне в глуха защита и да изритва топката силно напред.
В нашия отбор има млади момчета с качества, надявам се да ги разкрият още в следващата среща. Имам претенции към съдията за неотсъден фаул в атака при първия гол на домакините и за несвирена дузпа за игра с ръка в добавеното време.