Светлан Кондев (Монтана): Можехме рано да си решим мача, но изтървахме поне 3-4 чисти положения за гол още преди почивката. Макар и трудно обаче, успяхме да победим и това е най-важното. Срещу нас имахме един стойностен отбор, съставен от млади момчета, които имат голямо бъдеще.
Доволен съм от старанието и от играта на моите футболисти. Вложиха се максимално и заслужено спечелиха. Трябваше отново да прекрояваме защитата. След капитана Иван Михов и Стоян Предев претърпя операция и това наложи да върнем в центъра на отбраната Владимир Айтов. Той е поливалентен футболист и се справи отлично. Удари и греда и поведе отбора към победата.

Стефан Стоянов (Ботев II): Млад отбор сме и вървим напред, но си имаме своите грешки, върху които ще трябва да работим. Отстъпвахме в единоборствата и не играхме достатъчно бързо. Почти всяка втора топка се печелеше от домакините и това бе основната причина да загубим този мач. Тези момчета трябва да разберат, че всичко зависи само от тях. Трябва да грабнат шанса който им се дава, за да вървят напред.