След взривяващото изпълнение на Илона и Кристиана публиката не спираше да ръкопляска, а журито бе изумено от вокалните възможности на двете певици. "Момичета, много съм доволен от Вас. Вие вокално наистина се представихте супер. Единствената разлика, може би, е, че едната от Вас беше малко по-експресивна от другата на сцената, визирам Илона, но пък Кристиана има страхотно бъдеще. Решението, което трябва да взема, е изключително трудно", сподели Владимир Ампов-Графа след дуетното изпълнение.

Въпреки трудното решение, което трябваше да вземе музикалният ментор, Графа все пак реши в отбора му да продължи Кристиана Петкова.

Според регламента на музикалното реалити шоу, някои от останалите треньори - Поли Генова, Камелия и Иван Лечев имаха правото да "откраднат" отпадалия опонент и той да продължи в техния отбор. Така талантливата певица от Мездра Илона Иванова бе "открадната" от българския китарист и композитор Иван Лечев. По този начин тя си осигури място в следващия етап на музикалното състезание - "Супер битките", които ще бъдат организирани за пръв път в България. След "Супер битките" ще останат само по трима души от всеки отбор и те ще продължат да се борят, този път за вота на публиката.

Екипът на MediaNews пожелава успех на Илона в "Гласът на България"!