Наставникът поясни, че напуснали играчи в някоя от формациите – няма, с изключение на един играч, който се е върнал във Враца. Нови попълнения има в почти всички възрасти.

При децата, играещи в първенството на Футбол 7, новото попълнение е вратар от „Ботев“ (Враца) – Мартин Митков. Неговият баща – Митко Красимиров, играе в мъжкия състав на „Локомотив“. Към набор 2010 година се е присъединил играч от Зверино. Това е Венелин Николаев, който играе на поста нападател.

Наставникът на юношите младша възраст и на малките „железничари“ Стоян Стоянов разкри какви са целите пред неговите отбори през пролетния дял.

„С родените 2010 година искам да завършим на първо място в крайното класиране, където сме в момента. Трудно ще бъде, но не е непостижимо. При младшата възраст ситуацията е по-сложна, защото момчетата играя и при старшата възраст. Събират им се по два-три мача в седмицата. Малко хора са, но се надявам че ще постигнат добри резултати“.

Юношите старша възраст са се подсили с трима футболисти. Това са защитниците Павел Иванов и Преслав Петров, както и крилото – Иван Аспарухов – младши. В детския отбор на „червено-черните“ също има две нови имена - Стефан Тасев, който играе като нападател и бранителят – Виктор Христов.

Техният наставник сподели, че селекцията е добра и очакванията са по-добро представяне през пролетта.

„Със старшата възраст се надявам да направим един добър полусезон и да успеем да завършим на първо място“.

Междувременно детския тим на „Локомотив“ изигра първата си контролна среща. Възпитаниците на Владимир Найденов победиха у дома състава на „Козаро“ (Ботевград) със 7:0. По две попадения отбелязаха Александър Океан и Иван Русев, а по веднъж се разписаха Никола Маринов и новите попълнения Виктор Христов и Стефан Тасев.